Nieuws

Oct 12, 2020, 04:17 AM
Programma Woonboulevard

Programmering

Woonboulevard

Woonboulevard, gepresenteerd door interieurarchitect Michiel de Zeeuw, is hét programma waar alles voorbij komt wat met interieur te maken heeft. Trends, woonstijlen, leuke adressen en de nieuwste merken komen aan bod. In korte tijd ben jij weer helemaal up to date om van jou omgeving iets unieks te maken.

Woonboulevard met Michiel de Zeeuw is er elke zaterdag tussen 12:00 en 13:00 uur.

Programma Het glas gevuld

Het glas gevuld

Waar komt de wijn vandaan? Geografisch, historisch en cultureel. Wie maakt de wijn met welke ambitie? Mari Carmen Oudendijk neemt je, samen met wijnexperts, elke maand mee op reis door de mooiste wijngebieden in het programma ‘Het glas gevuld’.

Elke vierde zaterdag van de maand om 17:00 uur, is ‘Het glas gevuld’ met Mari Carmen Oudendijk op GoodLIFE Radio.

Programma Doing Good

Doing Good

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma ‘Doing Good’. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf. En wat kun je voor een ander betekenen. Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

‘Doing Good’ hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Programmering Vivian

Viv Health Show

Vivian Reijs presenteert elke week de ‘Viv Health Show’. De ‘Viv Health Show’ is hét radioprogramma voor vrouwen die op zoek zijn naar een gezond, energiek en blij leven.

Elke woensdagochtend tussen 11:00 en 12:00 uur op GoodLIFE Radio.

Programma Lekker leven met Martine

Lekker Leven

In het magazine programma ‘Lekker Leven’ ontvangt Martine Hauwert verschillende studiogasten, experts, BN-ers en artiesten en wordt uitgebreid gesproken over hoe je ‘’ Lekker Leven’ kunt.

Hoe blijf je gezond, zowel fysiek als mentaal? Hoe houd je balans en hoe haal je het beste uit jezelf? Met deze vragen gaat Martine op zoek naar antwoorden en hoor je persoonlijke verhalen over fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar ook financiën, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod!

Iedere woensdag, tussen 13:00 en 14:00 uur, hoor je 'Lekker Leven, met Martine’ op GoodLIFE Radio.

Programma Toute Fabienne

Toute Fabienne

Het programma ‘Toute Fabienne’ is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Veel interactie, muziek en entertainment, dat is waar ‘Toute Fabienne’ voor staat.

‘Toute Fabienne’ met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Programma Let's Talk about sex

Let’s Talk About Sex(e)

Patricia van Liemt gaat in gesprek met uiteenlopende gasten in het programma ‘Let’s Talk About Sex(e)’. Daarin verdiept zij zich in de wereld van seks en gender. Ook zal ze een nieuwe column ten gehore brengen ‘De slaapkamer van…’ , waarin ze de luisteraar op een grappige en ludieke manier fictief rondleidt in de slaapkamer van een bekend persoon. Doe je mee?

‘Let’s Talk About Seks(e)’ met Patricia van Liemt is er elke eerste donderdag van de maand, ’s avonds tussen 20:00 en 21:00 uur.

Programma VMM

Vechten met Moszkowicz (VVM)

Filmmaker en publicist Max Moszkowicz interviewt in ‘Vechten met Moszkowicz' op geheel eigen wijze spraakmakende mensen vanuit ieder pluimage. Aan de hand een paar drankjes en versnaperingen ontvouwt zich een gesprek. De sfeer is compleet vrijblijvend en onbevangen. Alles kan en mag, niets moet.

‘Vechten met Moszkowicz’ met Max Moszkowicz is elke laatste vrijdag van de maand tussen 17:00 -18:00 uur te horen GoodLIFE Radio en is ook op het YouTube kanaal ‘Vechten met Moszkowicz’ beschikbaar!

‘Vechten met Moszkowicz’ wordt mede mogelijk gemaakt door Nieuwe Revu.

Programma Updates

GoodLIFE Updates

In de GoodLIFE Updates praten we je op het station regelmatig bij over muziek, film, entertainment en het laatste lifestyle nieuws. Zo praat Jeroen Huijsdens van Filmtaal je bij over de nieuwste releases in filmland, nemen we met Readly online de nieuwste magazines door en krijg je van Business & Presence Stylist Jolanda Oskam praktische lifestyle tips.

Luister live