Nieuws

In The Spotlight Vivian Reijs 16042021

Help, ik val niet af!

De allereerste 'In The Spotlight'! Patricia van Liemt sprak met Vivian Reijs over haar nieuwe boek.

"Help, ik val niet af!" Hoeveel vrouwen roepen dit niet? Hormoonexpert Vivian Reijs komt je met dit boek te hulp. Met de VIV-methode gaat afvallen je wél lukken. Ontdek hoe hormonen ervoor kunnen zorgen dat je niet afvalt en krijg weer grip op je gewicht. Want als je gezond en in balans bent, dan gaat afvallen vanzelf. Met veel informatie, de stap-voor-stap VIV-methode en 30 nieuwe recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Elke uitzending ontvangt GoodLIFE Radio in de studio inspirerende mensen uit de lifestylewereld. Zij staan met hun bedrijf of organisatie een uur lang 'In The Spotlight'! In het radioprogramma gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke drijfveren en ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed en wat zijn de leerpunten?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Ron Lemmens, Patricia van Liemt, Fabienne de Vries en Martine Hauwert.

Luister live