Nieuws

Ottolien Boeschoten

Ottolien Boeschoten in Wat Flix Je Me Nu!

Je startte je bingeweekend met Wat Flix Je Me Nu! Deze keer was actrice Ottolien Boeschoten te gast!

Als actrice speelt Ottolien sinds de jaren 90 mee in diverse films en televisieprogramma’s. Daarnaast was ze te zien in reclamespotjes en in de humoristische sketches 'Ons kent ons' in het televisieprogramma Man bijt hond.

Ook op de radio is ze geen onbekende. Samen met Jet van Boxtel speelde zij in het radioprogramma Borát de boerenzusters Kaat en Anna Schalkens, die later samen verder gingen onder de naam Nachtzusters. Tussen 2001 en 2007 speelde Boeschoten verschillende typetjes in het programma Radio Bergeijk.

In 'Wat Flix Je Me Nu' worden de leukste streamingtips van series, documentaires en films voor in het weekend besproken.

Het aanbod in streamingdiensten groeit hard. Het wordt steeds lastiger om te ontdekken welke serie bij je past of welke film je lekker met het hele gezin kunt gaan kijken. In ‘Wat Flix Je Me Nu’ bespreken streamusketeers Heleen de Geest, Ferry van Beek, Sander Kerklaan en Guidinc. expert Irma Tomas wekelijks films, series en documentaires die te zien zijn op streamingdiensten als Netflix, Videoland en Disney+.

Met meningen, boeiende discussies, praktische kijktips en in elke uitzending een BN’er (Bekende Netflixer) over wat hem of haar aan het scherm gekluisterd houdt.

Onder de titel ‘Wat Flix Je Me Nu’ zijn de streamusketeers al eerder gestart met een tweewekelijkse podcast. Deze is te beluisteren via www.watflixjemenu.nl of via bekende podcastkanalen als Breaker, Google Podcasts, Overcast, Pocket Casts, RadioPublic en Spotify.

‘Wat Flix Je Me Nu’ is elke vrijdag tussen 18:00 en 19:00 uur te horen op GoodLIFE Radio.

Luister live