Nieuws

Lekker Leven 20042021

Dance your troubles away!

Martine Hauwert praatte tijdens Lekker Leven weer helemaal bij met Louis van Amstel, Louise Brouwer en Ellen Tiben!

Met choreograaf Louis van Amstel ging Martine in gesprek over het belang van bewegen. Louis van Amstel begon op tienjarige leeftijd met dansen waarna hij later samen met Julie Fryer maar liefst drie keer wereldkampioen is geworden in Latijns Amerikaans dansen.

Verder sprak Martine met Louise Brouwer van SNS over hoe je duurzamer kan wonen, veel geld bespaart en bij kan dragen aan een schonere wereld. 

Daarnaast ging Martine in gesprek met hormoonexpert Ellen Tiben. Samen bespraken ze hormonen, de invloed van je hormonen op je lichaam, afvallen, gezonde voeding en hoorde je Ellen's persoonlijke verhaal. 

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde woensdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

Luister live