Nieuws

26042021 Doing Good

You'll never walk alone

Marc van Hal sprak tijdens een nieuwe Doing Good met Frank Bruining, Jeroen de Punder en Robbert de Vos.

Frank Bruining is een succesvolle personal coach. Zo’n 100.000 mensen volgden inmiddels zijn online meditatiecursussen. Hij verdiepte zich jarenlang in het Peruaanse sjamanisme en op zijn vijftigste liep hij zijn eerste marathon. Op 11 mei a.s verschijnt zijn eerste boek: ‘IK KAN ALLES, DUS JIJ OOK.’ In dit boek geeft Frank Bruining aan hoe ontspannend en goed het voelt om mee te gaan met de natuurlijke bewegingen van het leven en hoe je daardoor meer geluk kunt ervaren. Dus dat belooft wat!

Ook ging Marc in gesprek met Jeroen de Punder. Hij werkt al jarenlang op topniveau. Zo was hij onder meer marketingdirecteur van Ricoh en Kwantum. Nu maakt hij als directeur maatschappelijk het verschil bij NLvoorelkaar, het grootste platform voor vrijwillige inzet. NLvoorelkaar verbindt vraag en aanbod van vrijwilligers aan elkaar en creëert zo enorme sociale impact. Jeroen vertelde over zijn persoonlijke verhaal en over zijn ambities.

Daarnaast praatte Marc ook met Robbert de Vos, directeur van Muziekids.  Muziekids heeft tot doel om in elke provincie een muziekstudio te plaatsen in een ziekenhuis. Zodat kinderen tijdens hun verblijf in het ziekenhuis ook muziek kunnen maken.

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live