Nieuws

290421 Toute Fabienne

Toute Fabienne: begeleiden van de sterren en doorbreken in Afrika!

Fabienne de Vries sprak in de uitzending met André Posthumus en zanger Raphael Loopro!

André Posthumus was in de jaren negentig radio- en tv-promotor bij EMI Music. Hij begeleidde artiesten als Kylie Minogue en Robbie Williams wanneer zij in Nederland waren en ook was hij de vaste tour begeleider van 2 Unlimited. Tijdens de uitzending belden ze met Imaani, de zangeres die Groot-Brittannië vertegenwoordigde tijdens het Eurovisie Songfestival in 1998. Imaani is één van de artiesten die André ook promootte.

Raphael Loopro is een Nederlandse muzikant, die nu een internationale artiest is geworden. Hij is onderdeel van een viermansschap die het nummer 'Chica Africana' hebben gemaakt. Deze nieuw Europees-Afrikaanse compositie werd opgenomen in Zuid-Afrika samen met DJ Cosmo Zambia, Tay Grin en DJ Nathan Tunes en verder werd afgemixt in Duitsland, waar Raphael op dit moment woont.

Tay Grin is één van de grootste hiphop-artiesten uit Oost-Afrika en is over vrijwel het hele continent bekend. DJ Cosmo Zambia is een zeer populaire producent uit Zambia en DJ Nathan Tunes is een populaire internationale diskjockey uit het warme hart van Afrika. Meer dan 65% van de Afrikanen zeggen dat 'Chica Africana' dit jaar dé zomerhit van 2021 wordt en in Zambia staat het nummer nu al op 2 in de hitlijsten. 

Verder was er ook weer een dag top vijf van een muzikale ster, met dit keer Alanis Morissette!

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Heb je altijd al een vraag willen stellen aan een gast of wil je stemmen op de dag top vijf? Dat kan! Mail naar info@goodliferadio.nl of stuur een DM via @goodliferadionl op Instagram.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live