Nieuws

Wat Flix Je Me Nu

René Mioch in Wat Flix Je Me Nu!

Je begon je bingeweekend weer met Wat Flix Je Me Nu! In deze aflevering was René Mioch te gast!

René Mioch is geen onbekende in de Nederlandse filmscene. Hij begon ooit met het maken en presenteren van televisieprogramma's over film, waaronder Mioch versus Goderie. Daarnaast is hij ook initiatiefnemer van de Rembrandt Awards, de enige Nederlandse publieksprijs voor films.

Samen met zakelijk partner Justus Verkerk en Ziggo ontwikkelde Mioch Entertainment Experience. Vanuit dat project produceerde hij de eerste user generated film Steekspel, geregisseerd door Paul Verhoeven. In april 2013 won Mioch een Digital Emmy Award voor het concept Entertainment Experience.

Mioch werd in 2006 lid van The International Academy of Television Arts & Sciences, één van de organisaties die jaarlijks de Emmy Awards uitreikt. In 2011 ontving hij de eerste Gouden Ere-Rembrandt voor 25 jaar filmprogramma's op de Nederlandse televisie. In november 2020 werd hij ridder in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn inzet voor de Nederlandse filmindustrie.

In 'Wat Flix Je Me Nu' worden de leukste streamingtips van series, documentaires en films voor in het weekend besproken.

Het aanbod in streamingdiensten groeit hard. Het wordt steeds lastiger om te ontdekken welke serie bij je past of welke film je lekker met het hele gezin kunt gaan kijken. In ‘Wat Flix Je Me Nu’ bespreken streamusketeers Heleen de Geest, Ferry van Beek, Sander Kerklaan en Guidinc. expert Irma Tomas wekelijks films, series en documentaires die te zien zijn op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime, Videoland en Disney+.

Met meningen, boeiende discussies, praktische kijktips en in elke uitzending een BN’er (Bekende Netflixer) over wat hem of haar aan het scherm gekluisterd houdt.

Onder de titel ‘Wat Flix Je Me Nu’ zijn de streamusketeers al eerder gestart met een tweewekelijkse podcast. Deze is te beluisteren via www.watflixjemenu.nl of via bekende podcastkanalen als Breaker, Google Podcasts, Overcast, Pocket Casts, RadioPublic en Spotify.

‘Wat Flix Je Me Nu’ is elke vrijdag tussen 18:00 en 19:00 uur te horen op GoodLIFE Radio.

Luister live