Nieuws

Lekker LEFEN 120521

Baas boven Baas B

Dit keer hadden we het over het nieuwe album 'Die Goede Nieuwe Tijd', het platform 'Zelfregie' en het omzetten van negatieve gedachtes.

Met Baas B sprak Martine over zijn nieuwe album 'Die Goede Nieuwe Tijd', waarin de rapper de afgelopen jaren en problemen van zich af rapt. Na zijn geschil met Lange Frans heeft Baas B zijn studie psychologie afgemaakt en is hij op zoek gegaan naar zijn eigen identiteit.

Verder ging Martine in gesprek met health coach Matthijs van Doesburg. Matthijs helpt mensen beter met stress om te gaan en veel relaxter, gezonder en vrijer in het leven staan. Van Doesburg heeft onlangs het platform Zelfregie opgezet en deelt al zijn kennis op zijn YouTube-kanaal en in zijn podcast.

Ook ontving Martine Kevin Landman in de studio. Kevin is expert op het gebied van mindset. Als NLP-coach helpt hij met het omzetten van negatieve gedachtes en belemmerende overtuigingen. Daarnaast organiseert hij verschillende inspirerende event's.

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde woensdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

Luister live