Nieuws

Wat Flix Je Me Nu

Toine van Peperstraten in Wat Flix Je Me Nu!

Je trapte je bingeweekend af met Toine van Peperstraten in Wat Flix Je Me Nu!

Toine van Peperstraten is journalist en presentator op televisie en radio. Zijn eerste grote presentatieklus was bij NOS Studio Sport, wat hij presenteerde van 1993 tot 2013. Daarna maakte hij op televisie de overstap naar FOX Sports, wat tegenwoordig ESPN is. 

Ook op de radio is Toine geen onbekende. Hij presenteerde regelmatig Langs de Lijn en maakte enige tijd een programma op Radio Veronica, KXradio en NPO Radio 2. Tegenwoordig presenteert hij samen met Dionne Stax op NPO Radio 1 het programma Stax & Toine.

In 'Wat Flix Je Me Nu' worden de leukste streamingtips van series, documentaires en films voor in het weekend besproken.

Het aanbod in streamingdiensten groeit hard. Het wordt steeds lastiger om te ontdekken welke serie bij je past of welke film je lekker met het hele gezin kunt gaan kijken. In ‘Wat Flix Je Me Nu’ bespreken streamusketeers Heleen de Geest, Ferry van Beek, Sander Kerklaan en Guidinc. expert Irma Tomas wekelijks films, series en documentaires die te zien zijn op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime, Videoland en Disney+.

Met meningen, boeiende discussies, praktische kijktips en in elke uitzending een BN’er (Bekende Netflixer) over wat hem of haar aan het scherm gekluisterd houdt.

Onder de titel ‘Wat Flix Je Me Nu’ zijn de streamusketeers al eerder gestart met een tweewekelijkse podcast. Deze is te beluisteren via www.watflixjemenu.nl of via bekende podcastkanalen als Breaker, Google Podcasts, Overcast, Pocket Casts, RadioPublic en Spotify.

‘Wat Flix Je Me Nu’ is elke vrijdag tussen 18:00 en 19:00 uur te horen op GoodLIFE Radio.

Luister live