Nieuws

240621 Toute Fabienne Nance

Nance te gast bij Toute Fabienne!

Niemand minder dan Nance was te gast bij Fabienne de Vries in een nieuwe aflevering van Toute Fabienne!

Op haar zestiende begon Nance als zangeres bij Twenty 4 Seven. Ook won ze de eerste TMF-award ooit voor beste zangeres. Nu in 2021 is ze samen met Twenty 4 Seven terug met een nieuwe single 'Do You Want Me'. Fabienne ging samen met Nance in gesprek over haar nieuwe single. 

Verder was er ook weer een dag top vijf van een muzikale sensatie uit de jaren 90, met dit keer 2 Unlimited!

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Heb je altijd al een vraag willen stellen aan een gast of wil je een artiest opgeven voor de dag top vijf? Dat kan! Mail naar info@goodliferadio.nl of stuur een DM via @goodliferadionl op Instagram.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live