Nieuws

230621 Lekker Leven Gerald van Windt

Dancing with the Stars

Martine Hauwert ging tijdens Lekker Leven in gesprek met choreograaf Gerald van Windt en Louise Brouwer van SNS.

De eerste gast bij Martine was niemand minder dan Gerald van Windt. Hij zit al zo'n 25 jaar in het het vak en is choreograaf van TV-shows zoals Idols, X Factor, Popstars, Opzoek Naar, Dancing with the Stars, De Televizierring, maar ook van artiesten als Ruth Jacott, Edsilia Rombley en The Ladies of Soul. Onlangs zagen we nog zijn choreografische creaties voorbij komen bij het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. 

Naast gezondheid, zowel fysiek als mentaal; werk en relaties zijn je financiën ook heel belangrijk voor een fijn en lekker leven. Martine ging met Louise Brouwer van SNS in gesprek over de vraag hoe je je goed kunt voorbereiden voor de toekomst op financieel gebied en qua pensioen. Welke tips heeft Louise voor dit vraagstuk?

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde woensdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

Luister live