Nieuws

Willem de Beukelaer Foto: NH Nieuws

Stunten in Wat Flix Je Me Nu!

Je trapte je bingeweekend af met stuntman Willem de Beukelaer in Wat Flix Je Me Nu!

Na zestien jaar uitvoerend stuntman te zijn geweest is hij nu mede-coördinator van het grootste stuntteam van de Benelux: Hammy de Beukelaer. Het team is vernoemd naar zijn vader, die ook jarenlang een succesvolle stuntman was.

Naast veel Nederlandse producties hebben ook Amerikaanse films als Mindhunters en Ocean’s Twelve gebruik gemaakt van de stuntkunsten van het team Hammy de Beukelaer. Het team staat sinds 1994 onder leiding van Willem de Beukelaer en Marco Maas en is inmiddels verantwoordelijk voor 85% van alle stunts in de Benelux.

In 'Wat Flix Je Me Nu' worden de leukste streamingtips van series, documentaires en films voor in het weekend besproken.

Het aanbod in streamingdiensten groeit hard. Het wordt steeds lastiger om te ontdekken welke serie bij je past of welke film je lekker met het hele gezin kunt gaan kijken. In ‘Wat Flix Je Me Nu’ bespreken streamusketeers Heleen de Geest, Ferry van Beek, Sander Kerklaan en Guidinc. expert Irma Tomas wekelijks films, series en documentaires die te zien zijn op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime, Videoland en Disney+.

Met meningen, boeiende discussies, praktische kijktips en in elke uitzending een BN’er (Bekende Netflixer) over wat hem of haar aan het scherm gekluisterd houdt.

Onder de titel ‘Wat Flix Je Me Nu’ zijn de streamusketeers al eerder gestart met een tweewekelijkse podcast. Deze is te beluisteren via www.watflixjemenu.nl of via bekende podcastkanalen als Breaker, Google Podcasts, Overcast, Pocket Casts, RadioPublic en Spotify.

‘Wat Flix Je Me Nu’ is elke vrijdag tussen 18:00 en 19:00 uur te horen op GoodLIFE Radio.

Foto: NH Nieuws

Luister live