Nieuws

280621 Doing Good

Ruimte voor inspiratie

Marc van Hal sprak tijdens Doing Good met Cathy Spierenburg, Moustafa Makhlouf en Maurice Bongers over inspiratie!

Cathy Spierenburg is een prachtmens en een inspirator. De voormalige netmanager van de zender Z@ppelin en Omroepvrouw van het Jaar, richtte in 2010 de stichting My Book Buddy op. Deze stichting heeft als doel om kinderen in kansarme gebieden de gelegenheid te geven om te lezen. Op deze manier hebben inmiddels meer dan 250.000 kinderen via My Book Buddy toegang tot een nieuwe leefwereld. Tijdens Doing Good ging Marc van Hal in gesprek met deze bijzondere en altijd energieke dame.

Ook Moustafa Makhlouf was te gast. Hij is personal trainer, coach en met recht een verschilmaker. In en buiten de sportschool zet hij zich in voor inclusie van mensen die vaak worden omschreven als mensen met een beperking. Moustafa noemt ze helden: zij die ondanks hun 'uitdaging' positief in het leven staan en van elke situatie het beste proberen te maken. 

Social enterpreneur Maurice Bongers stapte deze keer in de Doing Good Lift en geeft zijn pitch. Hij werkt voor de onlangs opgerichte Cirrus Foundation. De foundation wil ondersteuning bieden aan bestaande projecten van goede doelen en hen middelen ter beschikking stellen om de volgende stap in hun bestaan te helpen realiseren.

Marc van Hal presenteert elke laatste maandag van de maand het programma 'Doing Good'. Goed voor jezelf, goed voor een ander. Over klein en groot geluk. Hoe haal je het beste uit jezelf en wat kun je voor een ander betekenen? Met dit programma word je uitgedaagd met inspirerende gasten en voorbeelden.

'Doing Good' hoor je elke laatste maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur.

Luister live