Nieuws

Sander Verdonk

Sander Verdonk in Wat Flix Je Me Nu!

Je startte je weekend met niemand minder dan Sander Verdonk als gast in Wat Flix Je Me Nu!

Sander Verdonk is producent bij New Amsterdam Film Company. Onlangs heeft hij de film ‘De Oost’ geproduceerd. Aanvullend op de film is ook het leerplatform ‘De Wereld van De Oost’ ontworpen. Dit leerplatform vult de film aan als een interactieve website met archiefmateriaal, filmscènes en interviews met nabestaanden en de cast. 

In 'Wat Flix Je Me Nu' worden de leukste streamingtips van series, documentaires en films voor in het weekend besproken. 

Het aanbod in streamingdiensten groeit hard. Het wordt steeds lastiger om te ontdekken welke serie bij je past of welke film je lekker met het hele gezin kunt gaan kijken. In ‘Wat Flix Je Me Nu’ bespreken streamusketeers Ferry van Beek, Sander Kerklaan en Guidinc. expert Irma Tomas wekelijks films, series en documentaires die te zien zijn op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime, Videoland en Disney+.

Met meningen, boeiende discussies, praktische kijktips en in elke uitzending een BN’er (Bekende Netflixer) over wat hem of haar aan het scherm gekluisterd houdt.

Onder de titel ‘Wat Flix Je Me Nu’ zijn de streamusketeers al eerder gestart met een tweewekelijkse podcast. Deze is te beluisteren via www.watflixjemenu.nl of via bekende podcastkanalen als Breaker, Google Podcasts, Overcast, Pocket Casts, RadioPublic en Spotify.

‘Wat Flix Je Me Nu’ is elke vrijdag tussen 18:00 en 19:00 uur te horen op GoodLIFE Radio.

Luister live