Nieuws

Charlotte Labee 150921

Lekker Leven met Charlotte Labee en Berget Lewis!

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Lekker Leven' op GoodLIFE Radio!

Iedereen is weer terug van vakantie. Het dagelijks leven begint weer en dan wil je zo lang mogelijk dat fijne gevoel van de vakantie vasthouden. Kortom Lekker Leven! 

De eerste gast bij Martine Hauwert was niemand minder dan Charlotte Labee. Charlotte is een echte brain balance expert. Zondag 19 september staat ze in Ahoy met haar eigen event waar ze duizenden mensen gaat inspireren en helpen. Hoe werk je aan je brain balance, mindset, voeding en je darmen?

Ook schoof niemand minder dan Berget Lewis bij Martine aan. Deze zangeres kennen we allemaal en staat bekend als één van de beste zangeressen van Nederland. Ze is inmiddels meer dan 30 kilo afgevallen, maar helpt en inspireert daar andere mensen ook graag bij! Welke tips geeft Berget op het gebied van lifestyle, afvallen, mindset en beauty rituelen in deze uitzending?

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde woensdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

Luister live