Nieuws

Anita Doth - toute fabienne

Anita Doth te gast in Toute Fabienne

Fabienne sprak tijdens Toute Fabienne met niemand minder dan Anita Doth van 2 Unlimited!

2 Unlimited is de succesvolste Nederlands-Belgische popband in de geschiedenis. Tijdens de eerste helft van de jaren 90 behaalden de Belgische producers Jean-Paul de Coster en Phil Wilde met de Nederlandse Anita Doth en Ray Slijngaard een aantal wereldhits. In totaal verkochten zij wereldwijd meer dan 20 miljoen platen!

Daarnaast was ook singer-songwriter en danser Melvin Thomasson te gast in de uitzending! Hij was te zien in verschillende programma’s zoals ‘De Kunstbende’ en ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Fabienne ging samen met Melvin in gesprek over zijn nieuwe single ‘Van God Los’.

Verder was er ook weer een dag top vijf van een muzikale sensatie uit de jaren 90, met dit keer de Party Animals! 

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live