Nieuws

Raymond van der Vliet - Vodafone Ziggo

Raymond van der Vliet in Wat Flix Je Me Nu!

Je startte je bingeweekend op GoodLIFE Radio weer met Wat Flix Je Me Nu! Te gast was Raymond van der Vliet!

Raymond van der Vliet is directeur Content & Programming bij VodafoneZiggo en al meer dan 25 jaar actief binnen de (inter)nationale mediawereld. Zo was hij werkzaam bij onder meer National Geographic, FOX (Sports) en Eredivisie Media en Marketing.

In 'Wat Flix Je Me Nu' worden de leukste streamingtips van series, documentaires en films voor in het weekend besproken. 

Het aanbod in streamingdiensten groeit hard. Het wordt steeds lastiger om te ontdekken welke serie bij je past of welke film je lekker met het hele gezin kunt gaan kijken. In ‘Wat Flix Je Me Nu’ bespreken streamusketeers Ferry van Beek, Sander Kerklaan en Guidinc. expert Irma Tomas wekelijks films, series en documentaires die te zien zijn op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime, Videoland en Disney+.

Met meningen, boeiende discussies, praktische kijktips en in elke uitzending een BN’er (Bekende Netflixer) over wat hem of haar aan het scherm gekluisterd houdt.

Onder de titel ‘Wat Flix Je Me Nu’ zijn de streamusketeers al eerder gestart met een tweewekelijkse podcast. Deze is te beluisteren via www.watflixjemenu.nl of via bekende podcastkanalen als Breaker, Google Podcasts, Overcast, Pocket Casts, RadioPublic en Spotify.

‘Wat Flix Je Me Nu’ is elke vrijdag tussen 18:00 en 19:00 uur te horen op GoodLIFE Radio.

Luister live