Nieuws

Let's Talk About Sex(e) Myrthe Johansen & Denise Boomkens

Gelukkig ouder worden, hoe moet dat?

Tijdens Let's Talk About Sex(e) ging Patricia van Liemt in gesprek met Myrthe Johansen en Denise Boomkens!

Een onderwerp waar vrouwen eigenlijk veel te weinig van af weten, behalve misschien dat Samantha uit Sex and The City vertelde dat haar vagina opdroogde; de overgang! Een onderwerp waar iedere vrouw op een bepaald punt in haar leven mee te maken krijgt. 

Patricia besprak dit taboe met Myrthe Johansen, hormooncoach en natuurvoedingsadviseur en Denise Boomkens, fotografe en auteur van het boek ‘AndBloom: The Art of Aging unapologetically’, een voorvechter van gelukkig ouder worden.

In het programma ‘Let’s Talk About Sex(e)’ gaat de radio-dj in gesprek met verschillende gasten over seks en gender. Waar zitten nog de taboes? Zou zorgseks voor gehandicapten gesubsidieerd moeten worden en is de Tinder beleving anders voor mannen dan voor vrouwen? Deze topics en nog vele andere interessante onderwerpen passeren de revue in dit nieuwe programma. Onderdeel van het programma is de column 'De slaapkamer van…' , waarin ze de luisteraar op een grappige en ludieke manier fictief rondleidt in de slaapkamer van een bekend persoon.

‘Let’s Talk About Sex(e)’ is elke eerste donderdag van de maand tussen 20:00 en 21:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio.

Luister live