Nieuws

Ron Stoeltie

Ron Stoeltie in Wat Flix Je Me Nu!

Je bingeweekend werd dit keer ingeluid met Ron Stoeltie in Wat Flix Je Me Nu!

Ron Stoeltie is hulpverlener bij de Alarmcentrale van de ANWB, maar je kunt hem ook kennen als radiomaker bij verschillende radiostations. In 2003 was hij medebedenker van Top 2000 in Concert, een muziekevenement op de Nederlandse radio en televisie aan het eind van het jaar. In datzelfde jaar werd Stoeltie onderscheiden met een Marconi Award voor beste radiostem.

Het aanbod in streamingdiensten groeit hard. Het wordt steeds lastiger om te ontdekken welke serie bij je past of welke film je lekker met het hele gezin kunt gaan kijken. In ‘Wat Flix Je Me Nu’ bespreken streamusketeers Ferry van Beek, Sander Kerklaan en Guidinc. expert Irma Tomas wekelijks films, series en documentaires die te zien zijn op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime, Videoland en Disney+.

Met meningen, boeiende discussies, praktische kijktips en in elke uitzending een BN’er (Bekende Netflixer) over wat hem of haar aan het scherm gekluisterd houdt.

Onder de titel ‘Wat Flix Je Me Nu’ zijn de streamusketeers al eerder gestart met een tweewekelijkse podcast. Deze is te beluisteren via www.watflixjemenu.nl of via bekende podcastkanalen als Breaker, Google Podcasts, Overcast, Pocket Casts, RadioPublic en Spotify. 

‘Wat Flix Je Me Nu’ is elke vrijdag tussen 18:00 en 19:00 uur te horen op GoodLIFE Radio.

Luister live