Nieuws

Jim Bakkum en Kelly ter Horst Lekker Leven

Lekker Leven met Jim Bakkum!

Dit keer hadden we het over het autobiografisch boek 'jim. De weg naar Bakkum' en passie voor koken.

Op 15-jarige leeftijd brak Jim Bakkum op stormachtige wijze door dankzij zijn deelname aan het eerste seizoen van Idols. Daarna scoorde hij diverse hits en speelde hij in theatervoorstellingen, musicals en diverse films zoals Zwaar Verliefd. Nu heeft Jim een autobiografisch boek geschreven genaamd 'jim. De weg naar Bakkum', wat op 2 november is uitgekomen.

Een groot deel van het boek gaat over de beginperiode van zijn carrière. Meer dan de helft van het boek beschrijft de Idols-tijd en de totale gekte die er daarna rond de jongen uit het Noord-Hollandse Egmond-Binnen heerste. Martine Hauwert ging met Jim in gesprek over zijn boek en hoe deze beginperiode hem gevormd heeft! Hoe creeërt Jim een Lekker Leven, zowel privé als op carrière gebied en hoe werkt hij aan zijn mentale en fysieke gezondheid?

Als voormalig zangeres en backing vocal van o.a. Jan Smit en de Beste Zangers, maakte Kelly ter Horst een carriereswitch en bundelde ze haar passie voor koken in het boek 'De Smaak van het leven'. Net als in het boek sprak zij met Martine Hauwert over eten en de heerlijke gerechten die in het boek staan, maar ook over ervaringen, levenslessen, emoties en persoonlijke ontwikkeling.

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

Luister live