Nieuws

Sita Vermeulen Toute Fabienne #25112021

Sita Vermeulen in Toute Fabienne!

Sita Vermeulen schoof bij Fabienne de Vries aan in de studio tijdens Toute Fabienne!

Sinds haar deelname aan Starmaker is Sita Vermeulen geen onbekende. Het ging voor haar verder met verschillende hits die ze maakte met de uit Starmaker voortgevloeide groep K-otic. In 2001 verliet ze de groep voor een solocarrière, presenteerde ze bij Fox Kids, JETIX en Disney Channel en heeft ze in bekende musicals zoals 'Belle en het Beest' gespeeld. In deze aflevering doken Fabienne de Vries en Sita Vermeulen samen in de 90's en blikten ze o.a. terug op haar carrière bij K-otic.

Verder was er ook weer een dag top vijf van een muzikale sensatie uit de jaren 90, met dit keer Oasis van de Gallagher broers.

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Heb je altijd al een vraag willen stellen aan een gast of wil je een artiest opgeven voor de dag top vijf? Dat kan! Mail naar info@goodliferadio.nl of stuur een DM via @goodliferadionl op Instagram.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live