Nieuws

Candy Dulfer

'Queen of Sax' in Lekker Leven

In deze tweede uitzending van Lekker Leven met Martine was de 'Queen of Sax' Candy Dulfer te gast.

Daarnaast sprak Martine in deze gezonde en relaxte uitzending met voedingsdeskundige Ralph Moorman en 'Mr. Breath' Rob Koning.  

In Lekker Leven hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar Lekker Leven met Martine gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, financiën, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN-ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je Lekker Leven kunt.

Martine Hauwert: “Ik gun iedereen een ‘Lekker Leven’ met veel plezier en passie en waarin je de beste versie van jezelf bent! Maar hoe doe je dat? Met die vraag help ik je graag! En ik vind het mooi om met dit programma veel verhalen van experts, BN-ers en artiesten te kunnen delen om je hopelijk veel inspiratie en informatie te kunnen geven voor een Lekker Leven!

 

Luister live