Nieuws

Lekker Leven 13122021

Lekker Leven met Willem Trip en Tjeerd Oosterhuis!

Martine Hauwert sprak met Tjeerd Oosterhuis en Willem Trip tijdens Lekker Leven.

Tjeerd Oosterhuis heeft als producer een behoorlijk trackrecord. Hij is de man achter Total Touch, vele hits van Kinderen voor Kinderen en werkte samen met artiesten als Candy Dulfer, Mathilde Santing, Edsilia Rombley, Gordon en Di-rect. Hoe heeft hij van zijn passie zijn werk gemaakt en hoe blijft hij naast zijn onregelmatige werk gezond en lekker leven?

Willem Trip is een expert op het gebied van preventieve geneeskunde en orthomoleculaire therapie. Wat kun je allemaal doen qua voeding om fit en gezond te worden en blijven? Hoe krijg je meer energie en hoe belangrijk is zonlicht voor onze gezondheid? Martine Hauwert ging erover in gesprek met Willem Trip.

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

Luister live