Nieuws

Toute Fabienne 23122021

Toute Fabienne met Kim Sasabone van de Vengaboys!

Fabienne de Vries ontving Kim Sasabone in de studio tijdens Toute Fabienne!

Wie de 90’s zegt, zegt de Vengaboys! Kim Sasabone heeft met de Vengaboys meer dan twintig miljoen platen verkocht en is daarmee met haar groep de succesvolste popgroep uit Nederland aller tijden.

Precies 20 jaar geleden kwam ‘We’re Going To Ibiza’ uit. Wereldwijd scoorden ze in de jaren ’90 monsterhits en gouden platen. Met ‘We Like To Party’ stonden ze op de 23ste plaats in de Amerikaanse Billboard Top 100. Ze hebben sinds 2000 geen nieuwe muziek meer uitgebracht, maar de boekingen stromen nog steeds binnen vanuit alle hoeken van de wereld.

Fabienne de Vries sprak Kim over haar succes destijds, haar geboorteland (wat niet het land is wat veel mensen denken) en hoe het nu met haar gaat. Wat is haar favoriete 90's nummer?

Verder was er ook weer een dag top vijf van een muzikale sensatie uit de jaren 90, met dit keer Mariah Carey! 

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live