Nieuws

Fleur Minjon in de studio

Weer slapen als een baby, met je baby!

Vivian Reijs ging in gesprek met Fleur Minjon tijdens Viv Women's Health Show.

Fleur Minjon begon haar carriere als 17-jarige met meidengroep Kus. Zij scoorden een hit en traden binnen no-time op in Ahoy. Na Kus heeft zij als gastpresentatrice Zapplive gepresenteerd en is ze de marketing gaan doen voor Yolanthe Cabau van Kasbergen's sieradenlijn.

Op dit moment werkt fleur als eventmanager bij VIVONLINE.NL en helpt zij kleine kinderen op een liefdevolle manier zelfstandig slapen met haar eigen bedrijf: De Slaapcoach. Wat is het geheim en hoe werkt het precies? Vivian ging er met Fleur over in gesprek tijdens de Viv Women's Health Show.

De ‘Viv Women's Health Show’ is hét radioprogramma voor vrouwen die op zoek zijn naar een gezond, energiek en blij leven. Vanuit haar achtergrond als gediplomeerd hormoonexpert, bestsellerauteur, spreker, moeder en oprichter van haar eigen gezondheidsplatform voor vrouwen gaat Vivian Reijs in de ‘Viv Women's Health Show’ vrouwen helpen, motiveren en inspireren om gezonder te leven. Slapen, bewegen, voeding en mindset. Alles op het gebied van een gezonder leven komt aan bod en wordt besproken met inspirerende studiogasten.

De Viv Women's Health Show hoor je elke woensdag tussen 11:00 en 12:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live