Nieuws

Irene Moors - Lekker leven 24012022

Lekker Leven met Irene Moors en Kevin Landman

Niemand minder dan Irene Moors en Kevin Landman schoven aan bij Martine Hauwert.

Al meer dan dertig jaar is Irene Moors een begrip in televisieland. Hoe blijft Irene zichzelf ontwikkelen als presentatrice en als persoon? Wat geeft ze jong talent graag mee en hoe werkt Irene zelf, als één van de gezichten van FoodFirst Leefstijl Coach, aan haar gezondheid? Ook bespraken we natuurlijk het boek '30 jaar Carlo & Irene'. Dit allemaal met niemand minder dan Irene Moors!

Hoe belangrijk is je mindset als je een Lekker Leven wilt hebben en hoe kun je aan je gedachtes en mindset werken? Hoe houd je daarnaast goede voornemens ook echt vol en welk effect heeft Quantum Healing hypnose precies op je leven? Martine besprak het met expert en NLP en Quantum Healing therapeut Kevin Landman.  

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

Luister live