Nieuws

270122 Toute Fabienne met Erwin Nyhoff

Van Starmaker tot The Voice

Fabienne de Vries ging tijdens Toute Fabienne in gesprek met Erwin Nyhoff en Rachel Kramer.

Beide artiesten braken door via talentenjachten. Rachel werd bekend door haar deelname aan Starmaker in 2001, waar uiteindelijk de popgroep K-otic uit voortkwam. In 2008 besloot ze opnieuw deel te nemen aan een talentenjacht, namelijk X Factor. Zij werd dat seizoen tweede achter Lisa Hordijk. Daarna schopte ze het in 2016 nog tot de battles bij The Voice of Holland, waar ze uitgeschakeld werd door de Franse singer-songwriter Katell Chevalier.

Hoewel Erwin Nyhoff met zijn band The Prodigal Sons begin jaren 90 al wat succes had, besloot hij in 2011 deel te nemen aan The Voice of Holland. Als onderdeel van het team van Angela Groothuizen zong hij zich uiteindelijk naar de derde plaats.

Hoe hebben beide artiesten de jaren 90 doorgemaakt en hoe zagen zij de opkomst van talentenjachten aan het begin van de 00's?

Verder was er ook weer een dag top vijf van een muzikale sensatie uit de jaren 90, met dit keer Tupac Shakur! 

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live