Nieuws

Patricia van Liempt

Patricia van Liemt terug op de radio!

Radio DJ Patricia is terug op de radio. Ze sprak met Linda Duits over seks, gender en veel meer!

Op GoodLIFE Radio gaat zij elke maand het programma ‘Let’s Talk About Sex(e)’ presenteren. Van Liemt was tot een jaar geleden sidekick bij de ochtendshow van 100%NL en was daarvoor sidekick van Jeroen van Inkel op Qmusic.

In het nieuwe programma ‘Let’s Talk About Sex(e)’ gaat de radio DJ in gesprek met verschillende gasten over seks en gender. Waar zitten nog de taboes? Zou zorgseks voor gehandicapten gesubsidieerd moeten worden en is de Tinder-beleving anders voor mannen dan voor vrouwen? Deze topics en nog vele andere interessante onderwerpen passeren de revue in dit nieuwe programma. Onderdeel van het programma is de column ‘De slaapkamer van…’ , waarin ze de luisteraar op een grappige en ludieke manier fictief rondleidt in de slaapkamer van een bekend persoon.

Van Liemt verdiept zich al langer in de wereld van seks gender in de gelijknamige succesvolle podcast ‘Let’s Talk About Sex(e)’.

Patricia van Liemt: “Iets dat we al een tijdje missen op de radio is een goed gesprek over seks & gender. In navolging van mijn podcastreeks Let’s Talk About Seks(e) mag ik dit programma maken op GoodLIFE Radio! We leven in een tijd waarin seks en gender een groot deel van onze identiteit zijn geworden. Erover praten kan heel makkelijk zijn, maar is soms ook zeer complex. Ik ga met verschillende mensen in gesprek op zoek naar wat seks voor hun betekent”.

‘Let’s Talk About Sex(e)’ is elke eerste donderdag van de maand tussen 20:00 en 21:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio.

Patricia van Liemt
Patricia van Liemt is een Nederlands radiomaakster en schrijfster. Ze werkte drie jaar lang voor de radiozender Qmusic, waar ze met Jeroen van Inkel de middagshow presenteerde. Daarnaast maakte ze programma’s bij o.a. 100%NL en Wild FM. Ook schrijft van Liemt columns en bracht ze in 2013 haar eerste boek uit getiteld De Lab Baby, over in-vitro-fertilisatie.

 

Luister live