Nieuws

010222 Podcast van een Huis

Een woning verkoopt zichzelf toch wel?

De tweede aflevering van Podcast van een Huis op GoodLIFE Radio gemist?

Martine Hauwert en Babette Venmans ontvingen in de studio drie experts op het gebied van de makelaardij, gespecialiseerd in het aanbieden van woningen. Joost Korse is werkzaam bij Funda, Jeroen Wilhelm is van Cribb en Marc Peters is van Topr.

Funda is online het leidend platform waar bijna al het aanbod van de huizenmarkt op komt te staan. Mensen zitten dan ook dag en nacht op Funda. Maar is het wel slim om jouw huis op Funda te laten zetten als je deze gaat verkopen? Waarom kan de particulier zijn woning niet zelf online zetten?

Cribb is een online platform waar particulieren zelf hun woning op kunnen zetten. Iemand die zijn woning op Cribb zet, kan nu ook zoeken naar een huis die door iemand anders op Cribb is gezet. Je zoekt dus huizen in een beschermde markt.

Topr is de marktleider als het gaat om woningfotografie, woningvideo's en plattegronden. De hoofdvraag was: waarom zouden er plattegronden en video's gemaakt moeten worden? In de huidige woningmarkt verkoopt een woning zichzelf toch wel? 

Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify) en op de website www.podcastvaneenhuis.nl.

Luister live