Nieuws

Viv Women's Health Show Mieke Dams 09022022

Gezondheid begint in je darmen

Vivian Reijs ging in gesprek met Mieke Dams in de Viv Women's Health Show.

Mieke Dams is darmspecialist. In haar jongere jaren was ze een succesvol hardloopster en volledig in shape, totdat ze ziek werd. Ze raakte haar gezondheid kwijt, kon twee jaar niet meer sporten en kampte met enorme darmklachten, eczeem, overgewicht, Pfeiffer, een burn-out en ze kreeg zelfs een auto-immuunziekte genaamd de Ziekte van Hashimoto.

Goede voeding, supplementen ter ondersteuning van darmen en hormonen en Intermittent Living trainingen zoals koude training (koud douchen, ijsbad), warmte training (infrarood, Finse sauna en warmtebaden), Intermittent Fasting, nuchter bewegen, ademhalingstrainingen (zuurstof en CO2 ademhaling) en vastenperiode in voeding en water. Zij vond haar ontdekkingen zo waardevol dat ze besloot andere mensen hiermee te helpen als orthomoleculair KPNI therapeut en Intermittent Living Coach in haar eigen Zinergi praktijk en Reset centrum. Vivian Reijs ging tijdens de Viv Women's Health Show met haar in gesprek over waarom gezondheid begint in de darmen.

De ‘Viv Women's Health Show’ is hét radioprogramma voor vrouwen die op zoek zijn naar een gezond, energiek en blij leven. Vanuit haar achtergrond als gediplomeerd hormoonexpert, bestsellerauteur, spreker, moeder en oprichter van haar eigen gezondheidsplatform voor vrouwen gaat Vivian Reijs in de ‘Viv Women's Health Show’ vrouwen helpen, motiveren en inspireren om gezonder te leven. Slapen, bewegen, voeding en mindset. Alles op het gebied van een gezonder leven komt aan bod en wordt besproken met inspirerende studiogasten.

De Viv Women's Health Show hoor je elke woensdag tussen 11:00 en 12:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live