Nieuws

240222 Toute Fabienne Jasmine Sendar

Toute Fabienne met Jasmine Sendar en Willemijn May!

Jasmine Sendar en Willemijn May waren te gast bij Fabienne de Vries in Toute Fabienne!

Jasmine Sendar begon haar carrière in de jaren 90 als model en liep vele modeshows. Zo werd zij in 1995 'Miss Bikini', 'Miss Spring' in 1996 en maar liefst 2 keer op rij 'Miss Beautiful Black' in 1997 en 1998. Ze stopte met haar modellencarrière om verder door het leven te gaan als actrice en in 1999 brak zij door in de rol van Bibi Zuidgeest in de soap 'Goudkust'. Na de overstap naar concullega soap 'Onderweg Naar Morgen' ontvouwt zich een acteer-carrière in tal van series, films en tv-producties. Hoe kijkt zij terug op die veel bewogen jaren 90 en wat zijn haar favoriete platen uit die tijd? Fabienne de Vries ging erover met haar in gesprek tijdens Toute Fabienne!

Willemijn May is een nieuw talent. Als tekstschrijver van het K-Pop nummer 'Weekend' scoorde zij een vette nummer 1 hit voor de zangeres Taeyon in Korea, maar inmiddels is zij als singer songwriter ook zelf aan de weg aan het timmeren! In deze aflevering performde zij met haar toetsenist haar nieuwe single live.

Verder was er ook weer een dag top vijf van een muzikale sensatie, met dit keer Zweedse producties uit de jaren 90!

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live