Nieuws

Podcast van een huis afl 4

Je succes ligt in weten wat je financieel kunt

De vierde aflevering van 'Podcast van een Huis' op GoodLIFE Radio gemist?

In deze aflevering van 'Podcast van een Huis' schoven Roy Veltman, taxateur en makelaar bij Van de Steege Makelaarsgroep en Sander Wit, Hypotheekadviseur bij Rodenhuis hypotheken aan bij Martine Hauwert en Babette Venmans. Samen met deze experts bespraken we de financiële aspecten van het kopen en/of verkopen van je woning. Waarom laat je jouw woning taxeren? Waar moet je rekening mee houden? Wat is je maximale budget en doe je een bieding met of zonder voorbehoud? Roy Veltman en Sander Wit hebben al hun tips en tricks gedeeld zodat er duidelijk wordt wat financieel de mogelijkheden zijn!

Investeren in de verkoop van je woning is heel belangrijk, je verkoopt tenslotte je huis en niet je thuis. Hoe krijg je jouw huis het snelst en makkelijkst verkocht en wat zijn zaken waar je op moet letten, welke je in eerste instantie misschien zou vergeten? 

Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Apple Podcasts en Spotify) en op de website www.podcastvaneenhuis.nl.

Luister live