Nieuws

Jan Willem Roodbeen - Lekker Leven 23032022

Hoe maak je van je passie je werk?

Dit keer hadden we het over radio maken, verlatings/ bindingsangst en hoe je een liefdevolle relatie creëert.

Jan Willem Roodbeen begon begin jaren 90 met radiomaken en inmiddels is hij één van de grote gevestigde namen in radioland. Zo kennen we hem o.a. van Roodshow Late Night, welke hij jarenlang presenteerde. Sinds 2018 horen we hem iedere ochtend op NPO2. Samen met Jeroen Kijk in de Vegte presenteert hij daar "Jan Willem start op", waar ze ook de Gouden Radioring 2020 mee wonnen. Hoe heeft hij van passie zijn werk kunnen maken? Martine Hauwert had het met hem over zijn persoonlijke verhaal en visie. 

Bij een Lekker Leven is de liefde een enorm belangrijk element. Uit onderzoek blijkt ook dat het hebben van een liefdevolle relatie voor de meeste mensen het belangrijkste is om diep geluk te ervaren. Toch kampen heel veel mensen met verlatingsangst of bindingsangst, waardoor relaties niet echt willen lukken. Martine Hauwert ontving Hannah Cuppen, auteur en verlatings- en bindingsangst expert. Hoe herken je deze patronen bij jezelf en nog belangrijker, wat kun je eraan doen? Hoe creëer je een liefdevolle relatie waarin je echt gelukkig kunt zijn?

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

Luister live