Nieuws

Viv - Patricia Dijkema en Bart van Wanrooij

Timing is alles

Vivian Reijs sprak met Patricia Dijkema en Bart van Wanrooy in de Viv Women's Health Show.

Net als vele vrouwen kwam Patricia Dijkema zichzelf op een zeker moment in haar leven tegen. Vroeger had ze al heftige menstruatieklachten en in de perimenopause kostte diep veneuze trombose en longembolieën haar bijna haar leven. Het moment om echt aan de slag te gaan met de oorzaak van haar cyclus en hormonale klachten vond zij zelf. Als Fertility expert, orthomoleculair therapeut en orthomoleculair docent ontmoet en helpt zij nu veel vrouwen. Haar tip: "Wacht niet tot je in de overgang gaat, pak het nu al aan".

Met Bart van Wanrooy ging Vivian Reijs in gesprek over hoe mensen meer grip krijgen op hun eigen gezondheid. Bart is de eigenaar van Mijnlabtest en heeft een achtergrond in orthomoleculaire voeding. Mijnlabtest stelt DNA, bloed, en speeksel testen beschikbaar voor consumenten en professionals. Zij vinden het belangrijk dat iedereen op basis van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken ownership kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit.

De ‘Viv Women's Health Show’ is hét radioprogramma voor vrouwen die op zoek zijn naar een gezond, energiek en blij leven. Vanuit haar achtergrond als gediplomeerd hormoonexpert, bestsellerauteur, spreker, moeder en oprichter van haar eigen gezondheidsplatform voor vrouwen gaat Vivian Reijs in de ‘Viv Women's Health Show’ vrouwen helpen, motiveren en inspireren om gezonder te leven. Slapen, bewegen, voeding en mindset. Alles op het gebied van een gezonder leven komt aan bod en wordt besproken met inspirerende studiogasten.

De Viv Women's Health Show hoor je elke woensdag tussen 11:00 en 12:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live