Nieuws

310322 Toute Fabienne met Edsilia Rombley

Toute Fabienne met Edsilia Rombley

Fabienne de Vries ontving niemand minder dan Edsilia Rombley in Toute Fabienne!

Edsilia Rombley brak door als zangeres in de jaren 90. Haar carrière begon eigenlijk als een grap, toen ze samen met Gracia Gorré, Karima Lemghari en Susan Haps de R&B-groep Dignity vormde. Een jaar later won ze de finale van de Soundmixshow, waarna ze in 1997 internationaal bekend werd dankzij het winnen van de Europese Soundmixshow. Haar carrière ging daarna in een stroomversnelling, want in 1998 mocht ze namens Nederland deelnemen aan het Eurovisie Songfestival. Daarin werd ze vierde, wat destijds het beste resultaat was sinds de winst van Teach-In in 1975.

Edsilia heeft veel meegemaakt in de jaren 90 en Fabienne de Vries ging daar uitgebreid met haar over in gesprek. Hoe was deze tijd voor haar en hoe kijkt ze daar op terug?

Daarnaast sprak Fabienne tijdens de uitzending ook met singer-songwriter Melvin Thomasson en draaide ze zijn nieuwste single 'Van God Los'.

Verder was er ook weer een muzikale dag top vijf, met dit keer Britpop producties uit de jaren 90!

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live