Nieuws

Lekker leven 11-4-2022

Gezond koken met zelfvertrouwen!

Martine Hauwert sprak tijdens Lekker Leven met Sharon de Miranda en Frederike Mewe.

Martine ontving niemand minder dan TV- en chef-kok Sharon de Miranda én psycholoog en auteur Frederike Mewe in de studio. Samen gingen ze in gesprek over gezond eten en werken aan je zelfvertrouwen.

TV- en chef-kok Sharon de Miranda zou je kunnen kennen van het populaire tv- en kookprogramma BinnensteBuiten op KRO/NCRV. Martine ging met Sharon in gesprek over haar passie voor koken en haar kookboek 'Colorful Food'. Hoe bereid je makkelijke en gezonde maaltijden, terwijl je ook een drukke agenda hebt? 

Daarnaast sprak Martine met psycholoog en coach Frederike Mewe. Zelfvertrouwen is enorm belangrijk voor een lekker leven. Frederike schreef het boek ‘Goed zoals je bent’. Samen bespraken ze de psychologie van zelfvertrouwen en krijg je praktische tips hoe je aan je zelfvertrouwen kunt werken, zodat je echt kunt zijn wie je bent. 

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

Luister live