Nieuws

Fabienne 90's

Back to the 90's!

Ga terug in de tijd met Toute Fabienne! In deze eerste uitzending ontving ze Corinne van der Velden.

Samen spraken ze over Corinnes nieuwe boek 'Negentig', muziek uit de 90's en nog veel meer. Een echte 'trip down memory lane'!

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

“Ik vind het superleuk om na zo’n lange tijd weer terug te zijn met Toute Fabienne. Ook wel een beetje spannend trouwens. Toute Fabienne op TMF was echt mijn kindje, waar ik volledig mijn ei in kwijt kon. Muziek en entertainment, dat is waar mijn passie ligt. Uiteraard zullen we in de radioversie van Toute Fabienne ook weer de link leggen naar muziek uit de jaren 90. En ik hoop ook weer, net als toen, weer veel reacties, verzoekjes en post te krijgen van, in dit geval, luisteraars. De fax en briefkaarten hebben we nu alleen ingeruild voor socials, waar volop interactie mogelijkheden zijn. Met de Toute Fabienne van nu hoop ik ook een fijne plek te creëren waar artiesten naar hartenlust hun muziek- en theaterprogramma’s kunnen promoten”. 

Wil jij Fabienne graag de groetjes doen of gewoon een leuk 90's plaatje aanvragen? Dat kan! Mail naar info@goodliferadio.nl of stuur een DM via @goodliferadionl op Instagram.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

 

Luister live