Nieuws

Domien en Richy bij Toute Fabienne 18042022

Domien Verschuuren en Richy Brown in Toute Fabienne

Domien Verschuuren en Richy Brown waren te gast bij Fabienne de Vries.

Niemand minder dan Domien Verschuuren schoof bij Fabienne de Vries aan in de studio. Domien begon in 2006 zijn radiocarièrre bij 3FM. Tegenwoordig zit hij helemaal op zijn plek bij Qmusic waar hij iedere werkdag voor je afsluit! In jaren ’90 zat hij nog met zijn neus in de boeken, maar hoe kijkt hij terug op die veelbewogen jaren uit zijn jeugd en wat zijn zijn favoriete platen uit die tijd? 

Ook te gast was Richy Brown. Richy deed mee aan de eerste editie van X-Factor waar hij op de tweede plek eindigde. Daarnaast zong hij in de groep LA The Voices met wie hij zes albums maakte, in een uitverkocht Carré optrad en in alle grote muziekzalen en sportpaleizen van Nederland stond. In 2016 kwam hij met zijn eerste solo album. Hoe gaat het nu met hem? Fabienne spreekt erover met Richy.

Verder was er ook weer een muzikale dag top vijf, met dit keer Happy Hardcore Song uit de jaren '90!

‘Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live