Nieuws

Lekker Leven 16052022

Gregory Sedoc en Dokter Juriaan in Lekker Leven

Martine Hauwert sprak met Gregory Sedoc en Dokter Juriaan in Lekker Leven.

Met Gregory sprak Martine over zijn carrière. Wat hij heeft gedaan om zover te komen? Hoe ging hij met tegenslagen en zijn depressie om? Hoe staat hij nu in het leven en hoe helpt hij andere mensen om het beste uit zichzelf te halen? Wat is voor hem een lekker Leven?

Gregory organiseert vitaliteitsweekenden/reizen voor particulieren bedrijven. Van 8 t/m 10 juli is het volgende weekend en dat is alleen voor vrouwen. Zij krijgen masterclasses van coaches die gespecialiseerd zijn in hormoonbalans. Daarnaast begint op 10 juni Sportlab Sedoc weer. Dan is de eerste aflevering te zien bij de AVROTROS op NPO2 vanaf 22:00 uur.
Deze aflevering gaat over hoe de wetenschap sporters kan helpen naar een gouden medaille.

Met Dokter Juriaan ging Martine in gesprek over zelfvertrouwen, vanuit je hart leven en zijn nieuwe boek 'Jij bent de liefde'.

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

Luister live