Nieuws

260522 Toute Fabienne Mendel Smid

DJ Paul Elstak en Mindel Smid in Toute Fabienne

Fabienne de Vries ging tijdens Toute Fabienne in gesprek met DJ Paul Elstak en Mindel Smid!

DJ Paul Elstak kennen we voornamelijk als happy hardcore DJ en de knaller: 'Rainbow in the Sky'. Ook is hij producent en labeleigenaar.

Deze zomer organiseert de DJ een gigantisch 90's festival genaamd ‘Paul Elstak Rainbow Rave’ welke plaats vindt op 6 augustus! Elstak is inmiddels alweer 27 jaar bezig met muziek. Heel Nederland kent wel één van zijn nummers. In 1995 bracht hij zijn eerste single uit met de titel 'Life Is Like a Dance'. Enkele van zijn singles bereikten de Nederlandse Top 40 in de jaren 90. Fabienne de Vries sprak hem over het festival en zijn carrière.

Ook sprak Fabienne met zangtalent Mindel Smid. Mindel speelt in musicals, treed op met verschillende bands en was te zien in 'The Passion' en het programma 'I Can Hear Your Voice'. De 21-jarige conservatorium studente is druk met haar muzikale carrière en heeft onlangs het zelfgeschreven nummer ‘Te Ver’ uitgebracht naar aanleiding van de 'BOOS' uitzending over grensoverschrijdend gedrag van Tim Hofman.

En natuurlijk was er deze aflevering ook weer een Top 5. Dit keer met de oproep: Wat is jouw favoriete R&B song uit de jaren 90?

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live