Nieuws

Lekker Leven 21062021

Desray, Merel van der Wouden en Sporten voor Vrijheid in Lekker Leven

De nieuwe aflevering van Lekker Leven met Martine Hauwert gemist?

Martine ontving niemand minder dan zangeres Desray. Samen gingen ze in gesprek over haar zangcarrière, maar spraken ook over haar deelname aan het NPO-programma 'Amazing Grace'! Hoe is ze ooit van haar passie haar werk gaan maken, wat zijn cruciale momenten geweest en hoe is ze omgegaan en anders in het leven gaan staan toen ze te horen kreeg dat ze kanker had? 

Vier ondernemers wilden graag een verschil maken en een steentje bijdragen voor de slachtoffers in Oekraïne. Het sportevent 'Sporten voor Vrijheid' vindt plaats op 26 juni in Hoofddorp. Wat kunnen we tijdens het event verwachten en hoe zijn deze ondernemers hun hart en passie gaan volgen? Martine ging erover in gesprek met de heren van het event; Bob van Riemsdijk en Martijn van der Ven.

Verder ontving Martine onderhandel- en transformatiecoach Merel van der Wouden. Hoe kan je als persoon alles uit jezelf halen en in je kracht staan? Daarover ging Martine met Merel in gesprek tijdens Lekker Leven.

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

Luister live