Nieuws

Toute Fabienne 30062021

Tanja Jess in Toute Fabienne

Fabienne de Vries ontving niemand minder dan Tanja Jess in de studio!

In 1996 brak Tanja Jess door bij het grote publiek met haar rol als 'Katja van Dijk' in de serie 'Unit 13'. Daarna speelde zij in Goede Tijden, Slechte Tijden en had ze de hoofdrol in 'Bon Bini Beach'. 

In 2000, na haar vertrek uit GTST begon Jess naast het acteren ook een carrière als presentatrice. Ook schreef ze het boek 'de Mama Match' samen met vriendin en collega Anousha Nzume. Tijdens deze aflevering van Toute Fabienne ging Fabienne de Vries met Tanja in gesprek over haar tijd bij Goede Tijden, Slechte Tijden, haar leven in de jaren 90 en haar favoriete platen uit die tijd.

En natuurlijk was er deze aflevering ook weer een Top 5. Dit keer met pop iconen uit de 90's.

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Wil jij tijdens de liveshow in de studio aanwezig zijn? Dat kan! Geef je op via info@goodliferadio.nl.

Luister live