Nieuws

140722 Let's Talk About Sex(e) Jens van Tricht

Waarom feminisme goed is voor mannen

Patricia van Liemt ging tijdens Let's Talk About Sex(e) met Jens van Tricht.

Jens van Tricht is idealist, anarchist, feminist en de favoriete schrijver van Patricia van Liemt, sinds ze zijn boek ‘Waarom feminisme goed is voor mannen’ heeft gelezen.

Daarnaast is Jens oprichter van het platform Emancipator. Emancipator werkt aan het veranderen van de maatschappelijke normen voor mannen en mannelijkheid. In zijn boek ‘Waarom feminsime goed is voor mannen’ gaat het vooral over het bevrijden van mannen uit traditionele mannelijkheden. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen worden namelijk door genderongelijkheid in hun vrijheid beperkt. Patricia ging hierover met hem in gesprek tijdens Let's Talk About Sex(e).

In het programma ‘Let’s Talk About Sex(e)’ gaat de radio-dj in gesprek met verschillende gasten over seks en gender. Waar zitten nog de taboes? Zou zorgseks voor gehandicapten gesubsidieerd moeten worden en is de Tinder beleving anders voor mannen dan voor vrouwen? Deze topics en nog vele andere interessante onderwerpen passeren de revue in dit nieuwe programma. Onderdeel van het programma is de column 'De slaapkamer van…' , waarin ze de luisteraar op een grappige en ludieke manier fictief rondleidt in de slaapkamer van een bekend persoon.

‘Let’s Talk About Sex(e)’ is normaal elke eerste donderdag van de maand tussen 20:00 en 21:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio.

Luister live