Nieuws

Wendel & Van Beek

Nieuwe vrijdagavondshow ‘Wendel & Van Beek’ op GoodLIFE Radio

Vanaf vrijdag 21 oktober a.s. start je weekend voortaan met ‘Wendel & Van Beek’. 

Sabine Wendel en Ferry van Beek brengen hiermee op geheel eigen wijze het ouderwetse vrijdagavondgevoel terug op de radio.

Het nieuwe programma ‘Wendel & Van Beek’ is elke vrijdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio. Het is een show met een mix van oude en nieuwe muziek, afgewisseld met verrassende items, zoals ‘Het Vrolijke Vrijdagavond Fenomeen’ en ‘Er Is Geen Bal Op De TV’.

Ferry van Beek: “Tegen het radiovirus helpt geen enkel vaccin. Ik wilde graag na 30 jaar weer wat doen met radio. Sabine was te gast in de podcast ‘Wat Flix Je Me Nu’ en het klikte gelijk. Het leek me leuk om met haar een eigen programma te gaan maken. Sabine vond het ook een prima plan en zo staan we aan het begin van iets nieuws. Ik heb er enorm veel zin in!”

Sabine Wendel: “Ik was blij verrast toen Ferry me benaderde voor een radioshow, iets waar ik in het verleden zoveel plezier aan heb beleefd bij de Brabantse zender 8FM. Toen bleek dat Ferry en ik elkaar leuk aanvullen qua muzieksmaak en humor, zag ik het helemaal zitten. Na zo’n 20 jaar min of meer uit de lucht te zijn geweest, is het des te leuker weer wat van me te laten horen. Samen met een ‘ouwe rot’ uit het muziekvak, wat wil ik nog meer?”

Het programma ‘Wendel & van Beek’ is voor het eerst te beluisteren op GoodLIFE Radio, maar wordt door middel van syndication ook gratis ter beschikking gesteld aan andere lokale-, regionale- en internet-stations.

Luister live