Nieuws

Glenn & Fabienne Toute Fabienne 27102022

Glenn Helder en Naomi Bright in Toute Fabienne

Je hoorde de start van een nieuw seizoen Toute Fabienne!

Glenn Helder is een Nederlandse percussionist, voormalig profvoetballer en ex-international van het Nederlands voetbalelftal en te gast tijdens Toute Fabienne! Fabienne de Vries ging met Glenn in gesprek over de 90’s, zijn carrière in die tijd bij Arsenal, zijn favoriete muziek en welke herinneringen die muziek bij hem oproept!

Jeroen Woe is cabaretier, muzikant, theaterregisseur, programmamaker en sinds kort eigenaar van de Gouden Televizier-Ring 2022. Fabienne feliciteerde Jeroen in de uitzending namens GoodLIFE Radio.

Tot slot sprak Fabienne met zangtalent Naomi Bright. Zij is een half-Braziliaanse singer/songwriter en schrijft in de stijlen Latin Pop, Soul & RnB. Ze houdt ervan om Engels en Portugees te combineren in haar liedjes. Naomi zingt al sinds haar tiende en deed mee aan talentenjachten zoals ‘The Voice of Holland’ en ‘All Together Now’. Sinds 2020 is ze bezig met het schrijven van haar eigen muziek en wil ze mensen inspireren. Ze komt graag op voor de Braziliaanse dames in de muziekwereld! De eerste single die Naomi uitbracht heet ‘Like That’. Daarna bracht ze meer nummers uit zoals haar meest recente nummer ‘Sweet Love and Desire’. Haar nieuwe nummer 'Zonder Jou' komt op 16 november uit en ze gaf ons alvast een voorproefje!

En natuurlijk was er deze aflevering ook weer een Top 5. Dit keer met de oproep: Wat is jouw favoriete Eurodance song uit de jaren 90?

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live