Nieuws

Lekker Leven Ruth Jacott en Marie-Jose

Ruth Jacott en liefdesexpert Marie-José in Lekker Leven

Niemand minder dan Ruth Jacottt en Marie-José bij Martine Hauwert in de studio!

Ruth Jacott vertegenwoordigde Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in 1993, in Ierland, met het liedje Vrede, waar ze op de zesde plek eindigde. Vanaf dat moment is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld.  Ze heeft dan ook een trackrecord waar je u tegen zegt! Denk aan nummers als Hartslag, Leun Op Mij, Ik Ga Door en Blijf Bij Mij. Ze won een Gouden Harp en we zien haar shinen in tal van theatershows & TV-shows zoals 'De beste zangers' en 'Het perfecte plaatje'. Ze heeft daarnaast ook diverse optredens door heel het land en dit keer was ze te gast bij Martine Hauwert tijdens Lekker Leven!

Ook ging Martine in gesprek met Marie-José Bosch-Kuiper, oftewel liefdesexpert Marie José! De liefde en het geluk vinden met die ene bijzondere persoon. Het is iets wat velen diep van binnen heel graag willen en toch is het vinden van die ene match nog niet zo makkelijk. Helemaal in deze tijd met alle datingapps, matchmakers en social media waarin je met een paar swipes meerdere nieuwe dates kunt hebben.  

Waarom is het zo lastig om de juiste match te vinden? Hoe kun je het daten leuk maken zodat je uiteindelijk een gezonde en duurzame liefdesrelatie met iemand kunt opbouwen? Liefdes-expert Marie Jose vertelde er alles over!

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

Luister live