Nieuws

Toute Fabienne 24112022

Ruud Benard, Sabine Wendel en Ammar in Toute Fabienne!

Fabienne de Vries ontving Ruud Benard, Sabine Wendel en Ammar deze uitzending.

Sabine Wendel en Ruud Benard waren Big Brother hoofdrolspelers van het eerste uur. Ruud deed mee aan de eerste serie uitzendingen van het televisieprogramma Big Brother. Dit gaf hem, met zijn uitspraken "lekker knuffelen" en "laat je niet gek maken", landelijke bekendheid. In het Big Brother huis werd Sabine voornamelijk bekend als de vriendin van Bart Spring in 't Veld. Toen Sabine na 36 dagen gedwongen was het huis te verlaten, baalde ze verschrikkelijk. “Ik weet zeker dat ik nooit uit mezelf was vertrokken,” zegt ze. Wat kwam er op ze af na het Big Brother avontuur en wat doen ze nu? Fabienne vroeg het ze tijdens Toute Fabienne!

Ook Ammar Bozoglu schoof aan in de studio. Volkszanger Ammar Bozoglu is een unieke verschijning. Deze Deventenaar met Turkse roots groeide op in de volkswijk ‘Het Rode Dorp’, waar muziek van artiesten als Django Wagner, Jannes en André Hazes niet weg te denken waren tijdens de plaatselijke tuinfeesten. Ammar genoot van de emotie en passie in de nummers en begon zelf ook zijn ziel in het zingen te leggen. Sinds de virale Dumpert video waarin hij André Hazes zingt gaat het hard met de carrière van de volkszanger, zo werd hij uitgenodigd als één van de vier Hazessen in de Nationale 2020 test en was hij samen met onder andere Trijntje Oosterhuis en Xander de Buisonjé te horen in ‘Een Ode Aan Hazes’ van Lidl. In 2021 tekent Ammar bij het label Lieve Jongens van Snelle, waar hij werkt aan zijn eigen Nederlandstalige repertoire. Hij vertelde tijdens Toute Fabienne alles over zijn nummer met Snelle: 'De Laatste'.

Natuurlijk was er ook deze aflevering weer een Top 5. Dit keer was de oproep: Wie was jouw favoriete singer/songwriter in de 90's?

'Toute Fabienne'; dit keer niet op TV, maar op GoodLIFE Radio. Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio.

Luister live