Nieuws

Zilveren Kruis update 16122022

‘Zorg in Nederland 3.0’, preventie in de zorg én slimme oplossingen

Martine Hauwert ontving zorgverzekeraar Zilveren Kruis.

Met een groot aantal partijen uit het zorgveld (gemeenten, wijkverpleging, ggz aanbieders, patiënten en zorgverzekeraars) is in september het Integraal Zorgakkoord getekend. Een ambitieus plan om de zorg in Nederland op onderdelen anders in te richten of te verbeteren. 

Ook staat toegankelijkheid van de gezondheidszorg onder druk door de toenemende zorgvraag en het tekort aan zorgpersoneel. Er moet gezocht worden naar slimme oplossingen om meer mensen eerder te kunnen helpen, bijvoorbeeld met een digitaal aanbod of preventieve trainingen. Welke oplossingen zijn er? Martine Hauwert ging erover in gesprek met commercieel directeur Jan-Willem Evers en senior manager merk en marketing Roel van der Heijden van Zilveren Kruis.

Tijdens de non-stop uren op GoodLIFE Radio hoor je de meeste interessante updates over gezondheid en leven. Wat zijn de mooie initiatieven? Wat is er anders in deze onwerkelijke tijden? Laat het ons weten!

De podcast is na de uitzending terug te luisteren via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Luister live