Nieuws

Froukje de Both en Hetty

Froukje de Both en gezondheidsexpert Hetty Crèvecoeur in Lekker Leven!

Je hoorde weer een nieuwe aflevering van Lekker Leven met Martine Hauwert.

Froukje de Both kennen we als actrice, model en presentatrice. Ook presenteert ze al jaren het RTL4 programma 'Eigen huis en Tuin, Lekker Leven'. Naast dit alles is ze tegenwoordig ook confidence coach. Hoe kun je aan je zelfvertrouwen werken en je ook krachtiger voelen en hoe zorgt zij zelf voor een Lekker Leven?

Hetty Crèvecoeur is al jarenlang te zien als onafhankelijk gezondheidsexpert voor het merk A.Vogel bij het tv-programma Koffietijd. Martine ging met haar in gesprek over krachtvoer voor vrouwen en bespraken daarnaast de drie gouden regels van Hetty om gezond te leven, namelijk slim koolhydraten eten, proteïne ontbijt en de 18/20 sleutel.

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

Luister live