Nieuws

Sita Vermeulen - Lekker Leven 16012023

Sita Vermeulen en Confidence Coach Charida Elzinga in Lekker Leven!

Een nieuwe aflevering van Lekker Leven met Martine Hauwert gemist?

Sita Vermeulen is popzangeres, presentatrice en musicalactrice. We kennen haar allemaal sinds Starmaker begin 2000. Inmiddels zijn we zo’n 20 jaar verder, heeft ze in veel musical producties gespeeld en is ze ook moeder geworden! Martine Hauwert ging met haar in gesprek over haar doorbraak 20 jaar geleden. Wat deed dat allemaal met haar? Wat waren grote mijlpalen en hoe heeft ze verder haar hart gevolgd in haar carrière? Ook spraken we Sita over geluk op persoonlijk vlak, wat het moederschap met haar doet en het verlies van haar eigen moeder.

Een nieuw jaar en nieuwe wensen/doelen! Hoe kun je meer in je kracht staan en echt voor je doelen en dromen gaan? Hoe zorg je ervoor dat je van Best Kept Secret naar een Charismatische leider in jouw vak gaat? Over deze onderwerpen ging Martine in gesprek met Charida Elzinga, mentor voor vrouwelijke ondernemers en Confidence coach die al heel veel vrouwen heeft geholpen.

In 'Lekker Leven' hoor je persoonlijke verhalen over: fysieke en mentale gezondheid, ontspanning, van je passie je werk maken en hoe je meer geluk kunt ervaren. Maar 'Lekker Leven' gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN'ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je 'Lekker Leven' kunt.

'Lekker Leven' is iedere derde maandag van de maand tussen 18:00 en 19:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

Luister live